Ιορδανία: Ο λαμπερός γάμος της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Έλληνα επιχειρηματία (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 10:36 Ιορδανία: Ο λαμπερός γάμος της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Έλληνα επιχειρηματία (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τελέστηκε χθες, Κυριακή, στο Αμάν της Ιορδανίας ο γάμος της πριγκίπισσας Ιμάν με τον αγαπημένο της Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη, ελληνικής καταγωγής.

Η πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β' με τη βασίλισσα Ράνια Αλ-Αμπντάλα της Ιορδανίας και ο αρραβώνας της που ανακοινώθηκε πέρυσι, έγινε πρωτοσέλιδο. Σειρά είχε σήμερα ο γάμος.

Η πριγκίπισσα Ιμάν έφτασε στο σημείο της τελετής φορώντας ένα λευκό φόρεμα με δαντελένιο πέπλο, συνοδευόμενη από τον αδελφό της, διάδοχο του θρόνου, Χουσεΐν. Το νιόπαντρο ζευγάρι ορκίστηκε στο Κοράνι, ενώ ένας ιερέας του παλατιού εκθείασε τον γάμο ως μια εξαιρετική αρετή στο Ισλάμ.

Στη συνέχεια, ο βασιλιάς, η πριγκίπισσα Ιμάν και ο Θερμιώτης υπέγραψαν το γαμήλιο έγγραφο, ενώ ένα μουσικό συγκρότημα από την πόλη Μάαν της νότιας Ιορδανίας τραγουδούσε παραδοσιακά γαμήλια τραγούδια.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τις προηγούμενες ημέρες ενόψει του γάμου η βασίλισσα Ράνια κοινοποίησε ένα βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα της ζωής της κόρης της.

 

 

Πόσταρε ακόμη φωτογραφίες από το μπάτσελορ της νύφης στο οποίο παρέστη -σε μια σπάνια εμφάνιση μετά από χρόνια- η πριγκίπισσα Μιούνα, μητέρα του βασιλιά Αμπντάλα.

 

 

Ελληνας επιχειρηματίας ο γαμπρός της ιορδανικής βασιλικής οικογένειας

Ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης, ετών 29, έλκει την καταγωγή του από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Άνδρο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καράκας και τώρα ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη εργαζόμενος στα χρηματοοικονομικά.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση