ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε αυτοκινητόδρομο στο Μέιν – Τουλάχιστον 4 νεκροί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 22:30 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε αυτοκινητόδρομο στο Μέιν – Τουλάχιστον 4 νεκροί

Τουλάχιστον 4 νεκροί είναι ο απολογισμός του νέου περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε αυτοκινητόδρομο της Πολιτείας Μέιν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτος είναι υπό κράτηση, αφού πυροβόλησε κατά 7 ατόμων.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς φέρεται να συνδέεται με τον εντοπισμό 4 σορών από τις Αρχές της Πολιτείας των ΗΠΑ νωρίτερα σήμερα Τρίτη (18.4.2023). Ειδικότερα, όπως αναφέρουν διεθνή και τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία βρήκε 4 σορούς ανθρώπων σε ένα σπίτι στην περιοχή Bowdoin.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο λόγω πυροβολισμών που έπεσαν από «έναν άνδρα σε αμόκ», από τους οποίους χτυπήθηκαν οχήματα. Όλα έγιναν στον αυτοκινητόδρομο I-295, περίπου 32 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή Bowdoin, εκεί όπου εντοπίστηκαν οι σοροί.

Από τους πυροβολισμούς στον αυτοκινητόδρομο τραυματίστηκαν σοβαρά 3 άτομα. Η αστυνομία είπε ότι ένα από τα θύματα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ ένα άλλο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Σίγουρα συνδέονται μεταξύ τους τα δύο περιστατικά πυροβολισμών», δήλωσε η πολιτειακή αστυνομία του Μέιν και πρόσθεσε πως βρίσκεται υπό κράτηση ένας ύποπτος ενώ «δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες αυτή τη στιγμή».

πηγή: nwsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση