«Δεν ξέρει να χάνει…»: Παλαιστής αντί για χειραψία έριξε μπουνιά στον αντίπαλό του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 16:38 «Δεν ξέρει να χάνει…»: Παλαιστής αντί για χειραψία έριξε μπουνιά στον αντίπαλό του

Αντί για μια χειραψία στο τέλος του αγώνα, ο παλαιστής που έχασε, έριξε μπουνιά στον αντίπαλό του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Oak Park του Ιλινόις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τρίτης θέσης, 125-128 λιβρών στο τουρνουά Beat the Streets Developmental FS 2023.

Ο Cooper Corder της SPAR Academy, φορώντας την πορτοκαλί στολή, κέρδισε τον αγώνα επί του Hafid Alicea του Maine West High School (με μπλε στολή) με σκορ 14-2.

Ο αθλητής έπεσε στο έδαφος ενώ ο διαιτητής έσπευσε να τον βοηθήσει και να τον προστατέψει από άλλα χτυπήματα. Ο οξύθυμος αθλητής φαίνεται στα πλάνα να απομακρύνεται, καθώς οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν σοκαρισμένοι.

Ο Corder υπέστη τραυματισμό στη μύτη και τώρα φοράει μάσκα προσώπου κατά τη διάρκεια των αγώνων του, ανέφερε το TMZ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση