Οι στέψεις Βασιλιάδων της Βρετανίας που δεν πήγαν όπως προορίζονταν - Από βροχή λιωμένων κεριών μέχρι εξεγέρσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 22:16 Οι στέψεις Βασιλιάδων της Βρετανίας που δεν πήγαν όπως προορίζονταν - Από βροχή λιωμένων κεριών μέχρι εξεγέρσεις

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022 έφερε τον γιo της στο προσκήνιο του βασιλικού θρόνου. Με τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου να έρχεται το Σάββατο 06/05, οι υπεύθυνοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη μέρα, ώστε να πάνε όλα όπως σχεδιάζονται.

Δεν ήταν, όμως, όλες οι στέψεις βασιλιάδων στη Μεγάλη Βρετανία καλά σχεδιασμένοι, με ευτράπελα να γίνονται σε πολλές από αυτές. Ταραχές, πανούκλα, οροφές που έβρεχαν λιωμένο κερί, δαχτυλίδια που δεν ταίριαζαν καλά… γενικότερα, οι βρετανικές στέψεις του παρελθόντος δεν κυλούσαν πάντα ομαλά.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση