Διέρρηξαν γραφείο τελετών και στο τέλος έφυγαν ανενόχλητοι... με τη νεκροφόρα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 11:54 Διέρρηξαν γραφείο τελετών και στο τέλος έφυγαν ανενόχλητοι... με τη νεκροφόρα!

Μπήκαν για διάρρηξη σε γραφείο τελετών στην Λεμεσό και στο τέλος χρησιμοποίησαν τη νεκροφόρα για να φύγουν.

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε γραφείο κηδειών που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό. Οι διαρρήκτες έκλεψαν χρηματικό ποσό και έφυγαν με μια από τις νεκροφόρες σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Όπως κατήγγειλε χθες 61χρονος, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ 9 και 10 Απριλίου, διαρρήχθηκε το γραφείο κηδειών της Μητρόπολης και κλάπηκε χρηματικό ποσό 1.425 ευρώ και τα κλειδιά τριών νεκροφόρων και ενός φορτηγού, αξίας 720 ευρώ, όπως επίσης και μια από τις νεκροφόρες αξίας 25 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, από τις έρευνες δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, ενώ η διαφυγή τους έγινε από έξοδο κινδύνου, η οποία παραβιάστηκε.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση