Γαλλία: Σερβιτόρος με υπερβολική... αυτοπεποίθηση, προσπαθεί να σερβίρει ταυτόχρονα πάνω από 100 μπύρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 14:16 Γαλλία: Σερβιτόρος με υπερβολική... αυτοπεποίθηση, προσπαθεί να σερβίρει ταυτόχρονα πάνω από 100 μπύρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αυτοπεποίθηση στην εργασία είναι μία σημαντική παράμετρος εξέλιξης, ωστόσο κάποιες φορές είναι ίσως ο χειρότερος σύμβουλος. Αυτό απέδειξε ένας σερβιτόρος στην πόλη Τουλούζ στη Γαλλία.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε βρισκόμαστε στην πόλη Τουλούζ, στη νότια Γαλλία, όπου ένας σερβιτόρος προσπάθησε να κάνει το ακατόρθωτο.

Έστησε οκτώ δίσκους, τον έναν πάνω στον άλλο, έχοντας τοποθετήσει στον καθένα πάνω από δέκα πλαστικά ποτήρια με μπύρα.

 

 

Οι θαμώνες παρακολουθούν τον σερβιτόρο στο... ριψοκίνδυνο εγχείρημά του, ενώ κάποιοι τραβούν βίντεο με τα κινητά τους περιμένοντας την «καταστροφή».

Το απότέλεσμα όπως αναμενόταν, ήταν ο σερβιτόρος να χάσει την ισορροπία του με αποτέλεσμα πάνω από 100 ποτήρια μπύρας να βρεθούν στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο με την υπερβολική αυτοπεποίθηση ενός σερβιτόρου στην Τουλούζ της Γαλλίας

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση