ΗΠΑ: Αρκούδα βούτηξε στη θάλασσα στη Φλόριντα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 11:22 ΗΠΑ: Αρκούδα βούτηξε στη θάλασσα στη Φλόριντα

Μια αρκούδα βούτηξε στη θάλασσα για να δροσιστεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με τους υπόλοιπους ανθρώπους που έκαναν μπάνιο εκείνη την ώρα να την παρακολουθούν σαστισμένοι να κάνει μπάνιο δίπλα τους.

Σύμφωνα με το CNN, όλα έγιναν χθες Κυριακή (11.6.2023) όταν η νεαρή μαύρη αρκούδα βούτηξε στη θάλασσα σε παραλία της περιοχής Ντέστιν (Destin) στη Φλόριντα, στον Κόλπο του Μεξικού. 

Ένας καπετάνιος σε τουριστικό σκάφος που κυκλοφορεί στην περιοχή, ο Κρις Κέρμπι, δήλωσε στο CNN ότι το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο και ότι οι αρκούδες πηγαίνουν συχνά στα νερά της θάλασσας για να δροστιστούν.

Η νεαρή μαύρη αρκούδα, όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο, δεν δίστασε να περάσει από τις ομπρέλες και τις πετσέτες των υπόλοιπων που βρίσκονταν στην παραλία και βούτηξε.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: CNN

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση