Τουλάχιστον 4 τραυματίες από την κατάρρευση 13όροφου κτιρίου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 19:20 Τουλάχιστον 4 τραυματίες από την κατάρρευση 13όροφου κτιρίου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Τουλάχιστον 4 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την κατάρρευση του κτιρίου 13 ορόφων στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την ώρα που οι έρευνες για εγκλωβισμένους στα ερείπια και τυχόν περισσότερα θύματα είναι σε εξέλιξη.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Τάχερ, στο δίκτυο Nile TV, λίγες ώρες μετά τις πρώτες πληροφορίες και τις σοκαριστικές εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα από την κατάρρευση του 13όροφου κτιρίου.

Πρόκειται για μια πολυκατοικία στη συνοικία Μοντάζα της Αλεξάνδρειας, που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες φιλοξενεί συνήθως τουρίστες. Το κτίριο ήταν σαθρό και ο τελευταίος όροφος είχε χαρακτηριστεί «κατεδαφιστέος» για λόγους ασφαλείας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση