Κύπρος: Νεκρό ανασύρθηκε ένα 4χρονο αγοράκι από πισίνα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 18:10 Κύπρος: Νεκρό ανασύρθηκε ένα 4χρονο αγοράκι από πισίνα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα

Ένα 4χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα στην Κύπρο, καθώς ανασύρθηκε νεκρό από τα νερά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το 4χρονο αγοράκι που έχασε τη ζωή του στην πισίνα έκανε διακοπές στην Αγία Νάπα της Κύπρου μαζί με την οικογένειά του.

Το παιδί εντοπίστηκε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του ξενοδοχείου της περιοχής της Κύπρου περίπου στις 13:30 το μεσημέρι σήμερα (17.7.2023).

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο στην Αγία Νάπα όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για να κάνουν έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες που επέφεραν τον θάνατο του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή στην σορό του, η οποία θα διενεργηθεί αύριο το πρωί.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες δυο μικρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα κάνοντας μπάνιο, το ένα σε πισίνα στη Νέα Μάκρη και το άλλο στο Καβούρι. 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση