Μάγειρας δούλευε 27 χρόνια χωρίς να έχει λείψει ούτε μια μέρα: Οι χρήστες του διαδικτύου συσπειρώθηκαν και του δώρισαν 400.000 δολάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 11:37 Μάγειρας δούλευε 27 χρόνια χωρίς να έχει λείψει ούτε μια μέρα: Οι χρήστες του διαδικτύου συσπειρώθηκαν και του δώρισαν 400.000 δολάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αφοσίωση του Κέβιν κατέκτησε τις καρδιές περισσότερων από 13.500 ατόμων που συσπειρώθηκαν πίσω του, συγκεντρώνοντας συλλογικά 402.560 δολάρια για να αναγνωρίσουν τη διαρκή υπηρεσία του.

Σε μια εμπνευσμένη ιστορία που υπογραμμίζει τη δύναμη της κοινότητας και της αναγνώρισης, η ακλόνητη αφοσίωση ενός υπαλλήλου, του απέφερε πάνω από 400.000 δολάρια σε δωρεές από το πλήθος. Ο Kevin Ford, ένας εξειδικευμένος μάγειρας και φιλικός ταμίας που δουλεύει στο Burger King εντός του πολυσύχναστου Διεθνούς Αεροδρομίου McCarran του Λας Βέγκας, πέτυχε ευρεία αναγνώριση τον περασμένο Ιούνιο όταν αποκάλυψε στο TikTok ότι είχε παρουσιαστεί επιμελώς στη δουλειά του κάθε μέρα για 27 χρόνια.

Η αφοσίωση του Kevin κατέκτησε τις καρδιές περισσότερων από 13.500 ατόμων που συσπειρώθηκαν πίσω του, συγκεντρώνοντας συλλογικά 402.560 δολάρια για να αναγνωρίσουν τη διαρκή υπηρεσία του.

Στο viral βίντεο του TikTok, το οποίο έχει προβληθεί σχεδόν 65.000 φορές, ο 55χρονος παππούς παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη συλλογή των δώρων που του χάρισε η εταιρεία πρόσληψης του εργοδότη του, για να τιμήσει το εξαιρετικό ορόσημό του. Το ταπεινό πακέτο περιλάμβανε ένα εισιτήριο κινηματογράφου, ένα φλιτζάνι Starbucks, μια σακούλα με καραμέλες Reese's, δύο πακέτα Life Savers, μια απολαυστική φέτα κέικ σοκολάτας, δύο στυλό και ένα ζευγάρι μπρελόκ.

Ωστόσο, παρά την υποτονική φύση αυτών των ανταμοιβών, η συμπεριφορά του Kevin εξέπεμπε θετικότητα και ευγνωμοσύνη. Η αισιόδοξη στάση του βρήκε απήχηση στη διαδικτυακή κοινότητα, ωθώντας μια από τις κόρες του, τη Seryna, να ξεκινήσει μια καμπάνια GoFundMe για λογαριασμό του. Η καμπάνια κάλεσε τους καλοθελητές να συνεισφέρουν ως τρόπο έκφρασης της υποστήριξής τους για την αξιοσημείωτη αφοσίωση του Kevin .

Η Seryna τόνισε ότι τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν το αγαπημένο όνειρο του πατέρα της να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα εγγόνια του και να παρέχουν συμπληρωματικούς πόρους για την επικείμενη συνταξιοδότησή του. Η σημασία της αφοσίωσης του Kevin στη δουλειά του έγινε ακόμη πιο έντονη καθώς η Seryna αποκάλυψε ότι ο πατέρας της εντάχθηκε στις τάξεις της επιχείρησης fast-food το 1996, με κίνητρο τον ρόλο του ως μονογονέα των δύο θυγατέρων του.

Με την πάροδο των ετών, η ασφαλιστική κάλυψη υγείας της εργασίας αποδείχθηκε ζωτικής σημασίας, εξασφαλίζοντας ότι και οι τέσσερις κόρες του έλαβαν υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο λύκειο και το κολέγιο.

Πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση