Andrea Zuccari: Αγνοείται ο πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης- Χάθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 11:48 Andrea Zuccari: Αγνοείται ο πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης- Χάθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα

Χάνονται οι ελπίδες όσο περνούν οι ημέρες

Ο πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης Andrea Zuccari αγνοείται εδώ και μέρες. Την τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός, έκανε κατάδυση στην Ερυθρά Θάλασσα στο Σαρμ ελ Σέιχ.

Ο Andrea Zuccari βρισκόταν στο καταδυτικό του κέντρο για να πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης σε καλώδια καταδυτικών πλατφορμών ελεύθερης κατάδυσης σε βάθος 45-50 μέτρων στις 28 Αυγούστου και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί. 

Δύτες βρήκαν μέρος του καταδυτικού εξοπλισμού του, αλλά ο Andrea Zuccari παραμένει αγνοούμενος με τις αρχές να χάνουν τις ελπίδες τους όσο περνάνε οι μέρες. 

Ήδη, συναθλητές και φίλοι έχουν κάνει αναρτήσεις στα social media για να τιμήσουν τη μνήμη του, κρίνοντας ότι ο Andrea Zuccari είναι νεκρός.

Ο 48χρονος εκπαιδευτής είχε πραγματοποιήσει το 2017 το ιταλικό ρεκόρ No Limits με κατάδυση στα 185 μέτρα, ενώ στο παρελθόν είχε κάνει πολλά ελβετικά εθνικά ρεκόρ καθώς και παγκόσμια ρεκόρ tandem No Limits.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση