YouTuber κακοποιούσε τα 6 παιδιά της- Τα άφηνε νηστικά για μέρες, πώς σώθηκαν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 14:46 YouTuber κακοποιούσε τα 6 παιδιά της- Τα άφηνε νηστικά για μέρες, πώς σώθηκαν

Το μήνυμα της μεγαλύτερης κόρης της στο Instagram

Για δύο κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου συνελήφθη η Youtuber, Ρούμπι Φράνκι, η οποία φέρεται πως άφηνε νηστικά και σε άθλια κατάσταση τα έξι παιδιά της.

Η Ρούμπι Φράνκι και η συνέταιρός της Τζόντι Ναν Χίλντεμπραντ συνελήφθησαν με την κατηγορία της κακοποίησης την Τετάρτη στο Ivins της Γιούτα, όταν ένα από τα παιδιά της κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι και να ζητήσει βοήθεια. 

Υποσιτισμένο, εξαντλημένο και τραυματισμένο το παιδί ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες οι οποίοι παρατήρησαν ότι είχε στα πόδια, στα χέρια και στους αστραγάλους του κομμάτια από μονωτική ταινία. To παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 12χρονος γιος της Φράνκι σκαρφάλωσε από το παράθυρο και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα για να ζητήσει φαγητό και νερό.

Αφού το πρώτο παιδί δραπέτευσε από το σπίτι, ένα δεύτερο υποσιτισμένο παιδί βρέθηκε στο ίδιο σπίτι «σε παρόμοια κατάσταση υποσιτισμού», σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Το δεύτερο παιδί μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Η μεγαλύτερη κόρη της Φράνκι, Σάρι, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram μετά τη σύλληψη της μητέρας της, λέγοντας ότι η ίδια και η οικογένειά της «είναι τόσο χαρούμενοι που αποδίδεται δικαιοσύνη. Προσπαθούσαμε να το πούμε στην αστυνομία εδώ και χρόνια και είμαστε τόσο χαρούμενοι που τελικά αποφάσισαν να παρέμβουν».

Ποια είναι η Ρούμπι Φράνκι που κακοποιούσε τα παιδιά της

Η 41χρονη Ρούμπι Φράνκι, μητέρα έξι ανήλικων παιδιών, έγινε διάσημη στο YouTube το 2015 για το κανάλι της με την ονομασία «8 Passengers» στο οποίο συζητούσε για την ανατροφή τους. Το κανάλι της δεν υπάρχει πια στην πλατφόρμα. Το «8 Passengers» απέκτησε πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές πριν απενεργοποιηθεί νωρίτερα φέτος.

Η YouTuber προκάλεσε αντιδράσεις στο παρελθόν για τα αυστηρά μέτρα ανατροφής που περιέγραφε στο κανάλι. Σύμφωνα με την ίδια, ο μικρός γιος της κοιμόταν σε ένα τσουβάλι με φασόλια για αρκετούς μήνες ως τιμωρία. Ακόμη, θεωρούσε ότι η αποχή από το φαγητό για μέρες αποτελεί αποτελεσματικό μέτρο πειθαρχίας. 

Έχει επίσης εμφανιστεί σε βίντεο στο YouTube που έχει δημοσιεύσει η συνεργάτιδά της και life-coach, Τζόντι Ναν Χίλντεμπραντ, στο οποίο αναφερόταν στην παιδική κατάθλιψη. «Ποτέ δεν περίμενα ότι το παιδί μου- που πηγαίνει στη Β' Δημοτικού- θα ερχόταν και θα μου έλεγε ότι "έχει άγχος και κατάθλιψη". Κάτι δεν πάει καλά. Αυτό δεν είναι σωστό».

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Salt Lake Tribune, η life-coach τέθηκε υπό επιτήρηση για 18 μήνες και παραλίγο να χάσει την άδειά της ως θεραπεύτρια για τον εθισμό στην πορνογραφία, αφού συζήτησε δημοσίως για έναν ασθενή της χωρίς την άδειά του.

Η Φράνκι ζήτησε δικηγόρο και δεν μίλησε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Associated Press. Ο σύζυγός της, Κέβιν Φράνκι, θα αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών μετά τη σύλληψή της την Τετάρτη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του στο Page Six.

Με πληροφορίες από BBC, Associated Press, Insider

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση