Κρατούμενος απέδρασε από τις φυλακές… σκαρφαλώνοντας οριζόντια - Απίστευτο βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 09:37 Κρατούμενος απέδρασε από τις φυλακές… σκαρφαλώνοντας οριζόντια - Απίστευτο βίντεο

Κινηματογραφική η απόδρασή του - «Χτενίζουν» την περιοχή οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Κάμερα «συνέλαβε» κρατούμενο να περιφέρεται σε αποκλεισμένο τμήμα του προαυλίου φυλακής και να παίρνει θέση ανάμεσα σε δύο τοίχους που απείχαν ενάμιση μέτρο. Κοίταξε γύρω για να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, τοποθέτησε τα χέρια του στον ένα τοίχο και τα πόδια του στον άλλο και σκαρφάλωσε μέχρι την οροφή για να ολοκληρώσει την απόδραση του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο κρατούμενο είχε εξασκηθεί σε αυτή την τεχνική.

Ο 34χρονος κρατούμενος, Ντανέλο Καβαλκάντε, εξέτιε ποινή ισοβίων για ανθρωποκτονία. Ο Καβαλκάντε, Βραζιλιάνος μετανάστης που εισήλθε παράνομα στις ΗΠΑ, καταδικάστηκε τον περασμένο μήνα σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο της πρώην φίλης του, Ντέμπορα Μπραντάο, μπροστά στα δύο παιδιά της το 2021, μεταδίδει το USA TODAY.

Οι εισαγγελείς υποστήριξε ότι τη σκότωσε επειδή η Μπραντάο επρόκειτο να ειδοποιήσει την αστυνομία για ένα ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για έναν άλλο φόνο, που φέρεται να είχε διαπράξει το 2017 στη Βραζιλία.

Δείτε πώς ο κρατούμενος σκαρφαλώνει οριζόντια ανάμεσα σε δύο τοίχους για να φθάσει στη στέγη.

Ο διευθυντής της φυλακής ανέφερε ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο φύλακας στον πύργο, που θα μπορούσε να εντοπίσει τον κρατούμενο στη στέγη. Μετά την απόδραση του κρατούμενου την περασμένη Πέμπτη περίπου 200 αστυνομικοί «χτενίζουν» περιοχή της ανατολικής Πενσυλβάνια για να εντοπίσουν τον δραπέτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση