Σεισμός στο Μαρόκο: Θαύμα μέσα στα συντρίμμια – Βρέθηκε ζωντανό νεογέννητο βρέφος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 17:42 Σεισμός στο Μαρόκο: Θαύμα μέσα στα συντρίμμια – Βρέθηκε ζωντανό νεογέννητο βρέφος

Ένα αληθινό θαύμα αντίκρυσαν οι διασώστες που έψαχναν για επιζώντες σε κτίριο στο Μαρόκο που είχε καταρρεύσει από τον φονικό σεισμό που χτύπησε τη χώρα την Παρασκευή (8.9.2023), καθώς βρήκαν ζωντανό μέσα στα συντρίμμια ένα νεογέννητο βρέφος.

Στο συγκλονιστικό βίντεο οι διασώστες ανακαλύπτουν το βρέφος ζωντανό μέσα στα χαλάσματα και τα χώματα από κτίριο που κατέρρευσε στο Μαρόκο μετά το φονικό σεισμό.

Έχει σκεπαστεί παντού με τη σκόνη από τα συντρίμμια. Σχεδόν δεν αναγνωρίζεται. Είναι ζωντανό, όμως.

Οι διασώστες το βγάζουν σώο από τα χαλάσματα και το τοποθετούν σε μια κουβέρτα.

Η συγκίνηση είναι διάχυτη σε όλους όσοι ήταν μπροστά στο αληθινό θαύμα.

Ο τραγικός απολογισμός ως τώρα

Σύμφωνα  με τα τελευταία στοιχεία οι νεκροί ανέρχονται σε 2.497, ενώ οι τραυματίες σε 2.476. Τα νούμερα αυτά όμως, αναμένεται να αυξηθούν, καθώς υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι στα κτίρια που κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα στο Μαρόκο από τον σεισμό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση