Φρίκη στη Γαλλία: Συνελήφθησαν πατέρας, θείος και γιαγιά για τη δολοφονία ενός 7χρονου - Βρήκαν τη σορό σε μπανιέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 21:21 Φρίκη στη Γαλλία: Συνελήφθησαν πατέρας, θείος και γιαγιά για τη δολοφονία ενός 7χρονου - Βρήκαν τη σορό σε μπανιέρα

Τη μερικώς παγωμένη σορό ενός 7χρονου αγοριού, η οποία έφερε και πολλαπλούς μώλωπες, ανακάλυψαν οι Αρχές στην πόλη Περπινιάν της Γαλλίας την περασμένη Πέμπτη (14.9.2023) και ξετυλίχτηκε το κουβάρι μιας φρικιαστικής υπόθεσης, η οποία σόκαρε τους ντόπιους κατοίκους.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, υπάλληλος γραφείου τελετών της Περπινιάν κάλεσε τις Αρχές για το πτώμα του αγοριού, ενώ ο 28χρονος πατέρας του είχε επικοινωνήσει με την εταιρεία, προκειμένου να ενημερωθεί αν γίνεται να επαναπατριστεί η σορός από τη Γαλλία στην Αλγερία, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε πιστοποιητικό θανάτου.

Όταν έφτασαν οι Αρχές στο διαμέρισμα που έμενε ο 7χρονος Ίμραν, στη γειτονιά Bas Vernet της Περπινιάν, εντόπισαν το άψυχο σώμα του αγοριού μέσα σε μια μπανιέρα, η οποία είχε πάνω της πολλαπλούς μώλωπες ενώ ήταν μερικώς παγωμένη

Όπως αναφέρει η Le Parisien, ο εισαγγελέας της Περπινιάν ενημέρωσε τις Αρχές ότι οι δυο μικρές αδελφές του, 3 και 4 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με τη μία από αυτές να είναι αναίσθητη ενώ αμφότερα τα σώματά τους είχαν «ίχνη πολλαπλών τραυμάτων», συμπεριλαμβανομένων και σπασμένων δοντιών.

Συνέλαβαν πατέρα, θείο και γιαγιά

Ο 28χρονος πατέρας του 7χρονου συνελήφθη και κατηγορείται για τον φόνο του. Συνελήφθησαν επίσης και ο 33χρονος θείος τους, αμέσως μόλις πήγε τα κορίτσια στο νοσοκομείο, αλλά και η γιαγιά των παιδιών.

Οι δυο τους κατηγορούνται για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλαν το έγκλημα ενώ θεωρούνται ύποπτοι για δολοφονία παιδιού και απόκρυψη πτώματος.

Την Παρασκευή, η εισαγγελία του Περπινιάν ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία ενός παιδιού, απόπειρα δολοφονίας, βία κατά παιδιών από ενήλικα, απαγωγή, απόκρυψη πτώματος και πλαστογραφία και χρήση πλαστογραφίας. Η έρευνα ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία του Περπινιάν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση