Αρκούδα την "έπεσε" σε οικογένεια που έκανε πικνίκ και τους έφαγε τα φαγητά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 13:08 Αρκούδα την "έπεσε" σε οικογένεια που έκανε πικνίκ και τους έφαγε τα φαγητά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιμέτωπη με μια αρκούδα ήρθε μια οικογένεια που είχε πάει σε πάρκο για πικνίκ.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια οικογένεια στο Μεξικό που βρέθηκε σε πάρκο της πολιτείας Νουέβο Λεόν για πικνίκ. Ξαφνικά ενώ έτρωγαν, εμφανίστηκε πάνω στο τραπέζι τους μια αρκούδα.

Η μητέρα και το παιδί «πάγωσαν» μένοντας στη θέση τους, με την αρκούδα να τους τρώει τα φαγητά που είχαν στο τραπέζι. Αφού τελείωσε το γεύμα της, η αρκούδα πήδηξε από το τραπέζι και έφυγε.

Στο συγκεκριμένο πάρκο οι συναντήσεις των ανθρώπων με τις αρκούδες έχουν γίνει συχνό φαινόμενο. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του πάρκου δίνει συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει κάποιος αν έρθει πολύ κοντά με μια αρκούδα.

Μεταξύ άλλων, τονίζει ότι δεν πρέπει ποτέ κανείς να προσπαθήσει να φωτογραφίσει αρκούδα από κοντά.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση