Η ξεκαρδιστική αντίδραση ενός σκύλου όταν καθυστερεί το δείπνο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 15:45 Η ξεκαρδιστική αντίδραση ενός σκύλου όταν καθυστερεί το δείπνο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρήστης του TikTok μοιράστηκε ένα βίντεο του σκύλου του, ράτσας, Greyhound, με το όνομα Chili. Η λεζάντα στην ανάρτηση εξηγεί ότι το δείπνο καθυστέρησε και… «δεν ήταν 30 λεπτά νωρίτερα», οπότε ο Τσίλι έπρεπε να ενημερώσει τη μαμά του ότι ήταν απλώς απαράδεκτο και το έκανε με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο που πρέπει να το παρακολουθήσετε.

Σε κανέναν δεν αρέσει να περιμένει για δείπνο όταν πεινάει και το βίντεο στη σελίδα του χρήστη TikTok @ chillithegreyhound αποδεικνύει ότι τα σκυλιά σίγουρα δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα!

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση