Ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει σκυλάκια να ποζάρουν με 90 πρωτότυπα καπέλα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 14:16 Ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει σκυλάκια να ποζάρουν με 90 πρωτότυπα καπέλα

Αν ο κόσμος της μόδας για τα κατοικίδια είχε τη δική του πασαρέλα, η Σούκι και η Άιβι, δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια, θα ήταν αναμφίβολα τα μοντέλα. Ένα βίντεο τους με τα καπέλα που πλέκει η ιδιοκτήτριά τους, η οποία τα διέσωσε, έγινε viral.

Φυσικά, όπως πολλά άλλα κατοικίδια, διαθέτουν τον δικό τους λογαριασμό στο TikTok. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις σκανδαλιές τους στο @sookieandivy.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η γυναίκα τα απαθανατίζει με την εκπληκτική συλλογή από χειροποίητα καπέλα, που έχουν αποκτήσει.

Η συλλογή τους περιλαμβάνει 90 καπέλα: Από παιχνιδιάρικα ρολά σούσι και περίεργα μανιτάρια μέχρι χαριτωμένα κουνελάκια και ένα καπέλο από μπρόκολο.

Η ποικιλόμορφη γκάμα σχεδίων όχι μόνο αναδεικνύει τη δημιουργικότητα των «γονέων» τους, αλλά αναδεικνύει επίσης την υπομονή της Sookie και της Ivy.

Ενώ μερικά σκυλιά μπορεί να αποφεύγουν τα καλύμματα στο κεφάλι τους, αυτά τα δύο κουτάβια φορούν τα καπέλα τους με περηφάνια! Για εκείνους τους γονείς που θέλουν να μυήσουν τα σκυλιά τους στον κόσμο των καπέλων και των αξεσουάρ, υπάρχουν μερικές βασικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου.

Πριν παρουσιάσετε οποιοδήποτε νέο αξεσουάρ, αφήστε τον σκύλο σας να μυρίσει και να εξοικειωθεί με αυτό. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση οποιουδήποτε άγχους ή νευρικότητας.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση