Γερμανία: Σφοδρή σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων – Αναφορές για αγνοούμενους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 12:36 Γερμανία: Σφοδρή σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων – Αναφορές για αγνοούμενους

Άγνωστος αριθμός ανθρώπων αγνοείται ύστερα από τη σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα κοντά στο γερμανικό νησί Χέλγκολαντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κεντρική διοίκηση για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τα δύο φορτηγά πλοία συγκρούστηκαν περίπου 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού Helgoland και 31 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του νησιού Langeoog στη Βόρεια Θάλασσα. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, πρόκειται για τα φορτηγά πλοία «Polesie» και «Verity».

Υπάρχουν αναφορές ότι το πλοίο Verity έχει ήδη βυθιστεί.

Τουλάχιστον 22 άτομα βρίσκονται πάνω στο Polesie, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ναυαγούς.

Ένα άτομο έχει ήδη διασωθεί και αρκετοί ακόμα αγνοούνται. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των ναυαγών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το Verity, με σημαία Μεγάλης Βρετανίας, έπλεε από τη Βρέμη προς την αγγλική πόλη Ίμινγκχαμ. Το Polesie, με σημαία Μπαχάμες, έπλεε από το Αμβούργο προς την ισπανική Λα Κορούνια.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση