Εντυπωσιακό βίντεο με 31χρονη σέρφερ που «δάμασε» κύμα 13 μέτρων και μπήκε στο Γκίνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:41 Εντυπωσιακό βίντεο με 31χρονη σέρφερ που «δάμασε» κύμα 13 μέτρων και μπήκε στο Γκίνες

«Ήξερα ότι ήταν το κύμα της ζωής μου».

Η Λόρα Ένεβερ κατέγραψε μια τεράστια επιτυχία, με την 31χρονη σέρφερ να «δαμάζει» ένα κύμα 13,3 μέτρων στο Οάχου της Χαβάης στις 22 Ιανουαρίου 2023. Το κατόρθωμά της επικυρώθηκε από το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες την Πέμπτη σε μια εκδήλωση στο Σίδνεϊ.

«Ήξερα ότι ήταν μεγάλο και όταν απογειώθηκα κοίταξα κάτω και ήξερα ότι ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο κύμα που έχω “πιάσει” ποτέ», δήλωσε. «Ήξερα ότι ήταν το κύμα της ζωής μου», συνέχισε.

Η Λόρα Ένεβερ από την ηλικία των 11 ετών ξεκίνησε την καριέρα της στο σερφ. Κέρδισε αρκετούς διαγωνισμούς νεανίδων και στη συνέχεια συμμετείχε στο World Surf League (WSL) Championship Tour για επτά χρόνια.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση