Το βίντεο με μία 90χρονη που έχει γίνει viral στο TikTok – Τα πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει στη ζωή της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 15:53 Το βίντεο με μία 90χρονη που έχει γίνει viral στο TikTok – Τα πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει στη ζωή της

«Δεν ήθελα πραγματικά να φτάσω τα 90. Είχα αρκετά. Είχα όλα όσα ήθελα από τον κόσμο».

Ένα βίντεο που ανέβασε μία γυναίκα στο TikTok έγινε viral, δείχνοντας την ηλικιωμένη γιαγιά της να αποκαλύπτει τα μυστικά της για τη ζωή αλλά και να αρνείται να συμβουλεύσει, έστω από πείρας, τις νεότερες γενιές. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη 70.000 προβολές.

Η γιαγιά, η οποία συγκινεί και αφοπλίζει με την ειλικρίνειά της, μεταξύ άλλων είπε στην εγγονή της Rachel Dillon ότι μετανιώνει που παντρεύτηκε τόσο νέα και εύχεται να είχε περάσει περισσότερο χρόνο δουλεύοντας και συναναστρεφόμενη με τους ανθρώπους.

«Μετανιώνω που παντρεύτηκα πολύ νέα, γνώρισα τον άντρα μου όταν ήμουν 13 ετών και εκείνος 15 και παντρευτήκαμε στα 17 και στα 19», είπε. Παραδέχτηκε δε, ότι είναι: «πολύ εξωστρεφής υποθέτω, δεν είμαι πολύ ντροπαλή, πάντα μου άρεσαν οι άνδρες».

Μάλιστα, η ηλικιωμένη γυναίκα είπ ότι δεν ήθελε να φτάσει τα 90 καθώς ήδη από πολύ νωρίς ένιωθε χαρούμενη και πλήρης. «Δεν ήθελα πραγματικά να φτάσω τα 90. Είχα αρκετά. Είχα όλα όσα ήθελα από τον κόσμο. Είμαι αρκετά χαρούμενη που θα πάω να συναντήσω το μικρό μου σκυλάκι που με περιμένει εκεί» ανέφερε.

Όπως είπε η γλυκύτατη γιαγιά δεν έχει καμία να δώσει καμία άμεση συμβουλή: « Δεν θέλω να δώσω καμία συμβουλή έτσι όπως πάει ο κόσμος. Δεν θέλω να συμμετέχω σε τίποτα από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν». Οι χρήστες έκαναν πολλά σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, γράφοντας μόνο καλά για την super γιαγιά: «Φαίνεται απολύτως καταπληκτική», έγραψε ένας. «Αυτό είναι τόσο πολύτιμο. Φαίνεται απίστευτη», πρόσθεσε στα σχόλια ένας άλλος.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση