Οι Λονδρέζοι μπήκαν στο μετρό με τα εσώρουχά τους - Η «φάρσα» που έγινε θεσμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 10:45 Οι Λονδρέζοι μπήκαν στο μετρό με τα εσώρουχά τους - Η «φάρσα» που έγινε θεσμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Λονδρέζοι έμειναν για άλλη μια χρονιά μόνο με τα εσώρουχά τους, χρησιμοποιώντας το μετρό, στο πλαίσιο της μέρας «No Trouser Tube Ride».

Εκατοντάδες ημίγυμνοι Λονδρέζοι κατέβηκαν χθες στο μετρό για να λάβουν μέρος στην περίφημη φιέστα, όπου η μετακίνηση στην πόλη γίνεται χωρίς... παντελόνια.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι διοργανωτές της εκδήλωσης συνάντησαν εκατοντάδες συμμετέχοντες στην Τσάιναταουν, στο Σόχο, προτού τους οδηγήσουν όλους σε έναν κοντινό σταθμό του μετρό και ζητήσουν από όλους να γδυθούν, μετέδωσε η Daily Mail.

Δεν φάνηκε ότι όλοι οι επιβάτες του μετρό ήταν ενήμεροι για το γεγονός, συνεπώς πολλοί σοκαρίστηκαν και αιφνιδιάστηκαν βλέποντας πολλούς επιβάτες να κυκλοφορούν με τα εσώρουχά τους.

Λονδρέζοι με τα εσώρουχα στο μετρό

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας «No Pants Subway Ride», η οποία ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2002 και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 60 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

«Η αποστολή ξεκίνησε ως μια μικρή φάρσα με επτά τύπους και εξελίχθηκε σε μια διεθνή γιορτή της ''χαζομάρας'', με δεκάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν κάθε χρόνο», αναφέρει η ιστοσελίδα του Improv Everywhere.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής εκδήλωσης δείχνουν ανθρώπους να επιβαίνουν ανέμελα σε συρμούς του μετρό και να βγάζουν τα παντελόνια τους με φυσικότητα.

«Μόλις κλείσουν οι πόρτες στη στάση πριν από τη δική σας, σηκωθείτε, βγάλτε το παντελόνι σας και βάλτε το στο σακίδιό σας», αναφέρει η ομάδα.

«Αν κάποιος σας ρωτήσει γιατί βγάλατε το παντελόνι σας, πείτε του ότι δεν νιώθατε άνετα ή κάτι παρόμοιο».

Πηγές: London Live, The Independent, Daily Mail.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση