Ιδιοκτήτης Airbnb χρεώνει τους τουρίστες 80 ευρώ τη βραδιά για να μείνουν σε σκηνές στο σαλόνι του!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 15:15 Ιδιοκτήτης Airbnb χρεώνει τους τουρίστες 80 ευρώ τη βραδιά για να μείνουν σε σκηνές στο σαλόνι του!

Ιδιοκτήτης Airbnb στο Λονδίνο έβαλε σκηνές στο σαλόνι του και τις χρεώνει 68 λίρες τη βραδιά.

Ένας ιδιοκτήτης Airbnb χρεώνει 68 λίρες ανά διανυκτέρευση τους τουρίστες του Λονδίνου για να μείνουν σε «ρομαντικές» σκηνές μέσα στο σαλόνι του.

Οι τουρίστες που έψαχναν να βρουν κάπου να μείνουν στο Λονδίνο την περίοδο τον εορτών σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν έναν ιδιοκτήτη να προσφέρει σκηνές προς ενοικίαση μέσα στο σαλόνι τους.

Ο ιδιοκτήτης της Airbnb περιέγραψε τις σκηνές ως «ρομαντικά καταλύματα» και τα διαθέτει για 68 λίρες τη βραδιά, αν και διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία. Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορεί να μην είναι μόνοι τους στο σαλόνι, καθώς στις φωτογραφίες φαίνονται άλλες δύο σκηνές.

Μπορεί η ιδέα του να ζήσει κάποιος σε μια σκηνή σε εσωτερικούς χώρους να μην είναι και η καλύτερη, ωστόσο, πολλοί επισκέπτες φαίνονται αρκετά εντυπωσιασμένοι με τη βασική προσφορά - με το κατάλυμα να έχει μέση βαθμολογία 4,45 αστέρια!

«Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία και είναι εύκολα προσβάσιμο, [ο οικοδεσπότης] ανταποκρίνεται και ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα», αναφέρει μια κριτική.

«Κοιμήθηκα σε σκηνή στο σαλόνι [και] ξαφνικά άλλοι καλεσμένοι ήρθαν όλοι να φάνε [sic]» έγραψε ένα άλλο άτομο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια διαμονή 30 ημερών σε αυτό το διαμέρισμα στο κεντρικό Λονδίνο -μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Leicester Square σύμφωνα με την αγγελία θα σας κόστιζε 1.659 €, λίγο πάνω από 1.400 £. Οι μέσοι Λονδρέζοι πληρώνουν 2.627 λίρες το μήνα σε ενοίκιο, σύμφωνα με έρευνα της RightMove!

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση