Νεκρά τέσσερα άτομα μέσα σε σπίτι - Καταγγέλλουν την αστυνομία ότι αγνόησε την κλήση ανάγκης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 19:10 Νεκρά τέσσερα άτομα μέσα σε σπίτι - Καταγγέλλουν την αστυνομία ότι αγνόησε την κλήση ανάγκης

Ένα περιστατικό το οποίο γεννά ερωτήματα σημειώθηκε χθες στην κομητεία Νόρφολκ στην ανατολική Αγγλία. 

Οι έρευνες είναι ενδελεχείς για τον θάνατο μιας οικογένειας στο Νόρφολκ, αφού η αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε σε κλήση στο 999 που έγινε από τη διεύθυνση όπου βρέθηκαν αργότερα τα πτώματά τους, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Ο Bartlomiej Kuczynski, 45 ετών, και οι κόρες του ηλικίας 12 και επτά ετών, βρέθηκαν νεκροί χθες μέσα στο σπίτι τους, μαζί με μια 36χρονη γυναίκα της οποίας η ταυτότητα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Η αστυνομία του Νόρφολκ επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει κλήση από έναν άντρα στη διεύθυνση στις 6 το πρωί, αλλά οι αστυνομικοί δεν προσήλθαν.

Η αστυνομία βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, έπειτα από δεύτερη κλήση στις 7 το πρωί από έναν πολίτη, ο οποίος ανησυχούσε για τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.



Τα τέσσερα πτώματα βρέθηκαν όταν η αστυνομία εισέβαλε στις 7.15 π.μ.

Θα πραγματοποιηθούν νεκροψίες και στα τέσσερα πτώματα για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου, ενώ ομάδες ιατροδικαστών συνεχίζουν να ερευνούν το εσωτερικό του ακινήτου.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει από οποιονδήποτε μπορεί να βρισκόταν στην περιοχή Allan Bedford Crescent νωρίτερα εκείνο το πρωί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Η αστυνομία «μπαίνει» δε, στο στόχαστρο, με τις έρευνες να επικεντρώνονται και στους λόγους που οι αρχές αγνόησαν την πρώτη κλήση έκτακτης ανάγκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση