Κεραυνός χτύπησε οικογένεια σε παραλία της Βραζιλίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 10:47 Κεραυνός χτύπησε οικογένεια σε παραλία της Βραζιλίας

Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ ακόμη τρία μέλη της οικογένειας τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Κεραυνός σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε σοβαρά τρία μέλη της οικογένειάς της σε παραλία το Σάββατο στην πολιτεία Σαν Πάουλου, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, περιοχή η οποία το τελευταίο διάστημα πλήττεται από ισχυρές βροχές, ανακοίνωσαν οι αρχές.

«Ο κεραυνός έπεσε ανάμεσα στο νερό και στην άμμο σε παραλία στη Βίλα Καϊσάρα, στην Πράγια Γκράντσι», ανέφερε η πολιτική προστασία της πολιτείας.

«Γυναίκα 60 ετών είναι νεκρή», ενώ τρία μέλη της οικογένειας νοσηλεύονται «σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση», διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι χτυπήθηκαν από τον κεραυνό, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, σύμφωνα με τις αρχές.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση