Πίτμπουλ στην Ιταλία πήρε το τρένο και ταξίδεψε μόνο του μέχρι... τη Βενετία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 13:51 Πίτμπουλ στην Ιταλία πήρε το τρένο και ταξίδεψε μόνο του μέχρι... τη Βενετία!

Ένα πίτμπουλ 8 μηνών, ο Ρόκυ, ανέβηκε μόνο του το σαββατοκύριακο σ’ ένα τρένο και ταξίδεψε μέχρι τη Βενετία, αναφέρουν σήμερα Δευτέρα (22.1.2024) τοπικές εφημερίδες και μεταδίδει το πρακτορείο ANSA της Ιταλίας.

Το πίτμπουλ ανέβηκε στο τρένο στο σταθμό του Πορτογκρουάρο, στο ανατολικό Βένετο, κάθισε σε μια θέση και απόλαυσε το ταξίδι κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο προς μεγάλη έκπληξη των επιβατών, μερικοί από τους οποίους τράβηξαν φωτογραφίες που τις ανέβασαν στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε εκπαιδεύσει τον Ρόκυ να ανεβαίνει μόνος του στα ΜΜΜ για να εντυπωσιάζει τις γυναίκες.

Η ασφάλεια των σιδηροδρόμων περίμενε τον Ρόκυ όταν το τρένο έφθασε στο σταθμό Σάντα Λουτσία της Βενετίας και τον οδήγησε σ’ ένα καταφύγιο σκύλων στην περιοχή του Μέστρε, όπου έφθασε για να τον παραλάβει ο ιδιοκτήτης του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και ANSA

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση