Ζωολογικός κήπος στη Βρετανία παίρνει σκληρά μέτρα για να περιορίσει τις... βρισιές των παπαγάλων!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 10:12 Ζωολογικός κήπος στη Βρετανία παίρνει σκληρά μέτρα για να περιορίσει τις... βρισιές των παπαγάλων!

Το Κέντρο Άγριας Ζωής του Lincolnshire εφαρμόζει μια νέα στρατηγική για να περιορίσει τα... βρομόστομα πτηνά του.

Μια ομάδα παπαγάλων σε έναν βρετανικό ζωολογικό κήπο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο προσωπικό και πλέον οι υπάλληλοι του πάρκου καλούνται να πάρουν πιο σκληρά μέτρα.

Το 2020, πέντε αφρικανικοί γκρίζοι παπαγάλοι στο Κέντρο Άγριας Ζωής του Lincolnshire έγιναν πρωτοσέλιδο για τις βρισιές που ξεστόμιζαν μπροστά σε ανυποψίαστους επισκέπτες . Αν και ορισμένοι επισκέπτες το βρήκαν διασκεδαστικό και ξεκαρδιστικό, το προσωπικό αποφάσισε να διαχωρίσει τα πουλιά από το κοπάδι για να γλιτώσει τα μικρά παιδιά από το να ακούσουν τα... βρομόλογα.

Τώρα, σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, τρεις διαφορετικοί παπαγάλοι κρατούν ζωντανές τις μνήμες στον κήπο και συνεχίζουν τις βρισιές. Έτσι, οι αξιωματούχοι πρέπει να αλλάξουν και πάλι την στρατηγική τους, είπε ο Νίκολς στο CNN .

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, ο οποίος έχει δουλέψει με παπαγάλους για 35 χρόνια, τα πρόσφατα δωρισμένα πουλιά, Eric, Captain και Sheila, έχουν ακόμη πιο χυδαίο λεξιλόγιο από τους αρχικούς παπαγάλους που βρίζουν, Billy, Eric, Tyson, Jade και Elsie, σύμφωνα με το BBC. .

Αυτή τη φορά, αντί να απομονώσει τα αφρικανικά γκρίζα πτηνά, ο ζωολογικός κήπος έβαλε και τα οκτώ πουλιά σε ένα κλουβί, με την ελπίδα ότι θα «φαγωθούν» μεταξύ τους και μετά από κάποιο διάστημα θα σταματήσουν να ανταλλάσσουν βρισιές », είπε ο Νίκολς.

«Έχουμε βάλει οκτώ πραγματικά, πολύ προσβλητικούς παπαγάλους με 92 που δεν βρίζουν», είπε στο CNN, σημειώνοντας ότι αν το σχέδιό τους πάει χαμένο, «θα μετατραπεί σε κάποιο πτηνοτροφείο ενηλίκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση