Πονηρός νεαρός προσπάθησε να ταξιδέψει έχοντας κρυμμένα στα οπίσθιά του kinder αυγά γεμάτα με ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 12:11 Πονηρός νεαρός προσπάθησε να ταξιδέψει έχοντας κρυμμένα στα οπίσθιά του kinder αυγά γεμάτα με ναρκωτικά

Ο Michael Whitty συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών (κοκαΐνη, έκσταση και κεταμίνη) αφού κίνησε τις υποψίες των σκύλων στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Ένας τύπος προσπάθησε να πετάξει για το Ντουμπάι με αυγά Kinder έκπληξη γεμάτα ναρκωτικά κρυμμένα στα οπίσθιά του. Ο Michael Whitty, από το Λίβερπουλ, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, αφού τα σκυλιά - ανιχνευτές εντόπισαν την πρωτότυπη κρυψώνα του, η οποία ήταν γεμάτη με κοκαΐνη, έκσταση και κεταμίνη.

Ο 25χρονος Βρετανός σταμάτησε μπροστά από τους αξιωματικούς της βρετανικής συνοριοφυλακής καθώς περίμενε να επιβιβαστεί στην πτήση του.

Αν και οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι παράνομο πάνω του, τα σκυλιά είχαν άλλη άποψη και άρχισαν να γαβγίζουν όταν μύρισαν τα οπίσθιά του. Έτσι, μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο για σωματικό έλεγχο. Μπορεί να υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό έλεγχο, ωστόσο η δίωξη δεν ανακάλυψε τίποτα. Ο άνδρας κρατήθηκε στο τμήμα του αεροδρομίου καθώς τα σκυλιά δεν ηρεμούσαν με τίποτα και εν τέλει είχαν δίκιο...

Αργότερα, χρειάστηκε να πάει στην ειδικά διαμορφωμένη τουαλέτα, στην οποία λίγο αργότερα βρέθηκαν δύο αυγά Kinder τυλιγμένα σε μεμβράνη. Όταν ανοίχτηκαν από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι τα παιδικά σνακ ήταν γεμάτα με ναρκωτικά.

Στη συνέχεια, ο Whitty πήγε ξανά στην τουαλέτα και όταν τελείωσε την ανάγκη του, οι άτυχοι αστυνομικοί ανακάλυψαν άλλο ένα μικρό πακέτο που περιείχε 12,6 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στη συνέχεια ο Whitty ισχυρίστηκε ότι ήταν για "προσωπική χρήση", καθώς ήταν "σκληρός χρήστης" που "εξαρτιόταν" από αυτά.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας απέρριψε τον απολογισμό του και διαπίστωσε ότι τα ναρκωτικά θα μεταφέρονταν στο Ντουμπάι, με τον κατηγορούμενο να ενεργεί "κατ' εντολή κάποιου άλλου".

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση