Έκλεψε την παράσταση ο Ράιαν Γκόσλινγκ στα Όσκαρ 2024 με το «I’m Just Ken» – Τα γέλια της Μάργκοτ Ρόμπι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 10:25 Έκλεψε την παράσταση ο Ράιαν Γκόσλινγκ στα Όσκαρ 2024 με το «I’m Just Ken» – Τα γέλια της Μάργκοτ Ρόμπι

Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία του ηθοποιού.

Όλοι στα διεθνή ΜΜΕ συζητούν σήμερα για την εμφάνιση του Ράιαν Γκόσλινγκ στα Όσκαρ 2024 και την ερμηνεία του «I’m Just Ken» από το soundtrack της «Barbie».

Εντυπωσιακά ντυμένος στα… ροζ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ έδωσε μια απολαυστική ερμηνεία, ενώ η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Μάργκοτ Ρόμπι, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Το «I’m Just Ken» ήταν το ένα από τα δύο τραγούδια της ταινίας «Barbie» που κέρδισαν υποψηφιότητα για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι. Το «What Was I Made For?» της Μπίλι Άιλις ήταν το άλλο υποψήφιο, το οποίο και τελικά κέρδισε το βραβείο.

Πηγή: Vanity Fair

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση