Εντυπωσιακά πλάνα: Φάλαινες δολοφόνοι περικυκλώνουν μπλε καρχαρία στις ακτές της Καλιφόρνια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 12:01 Εντυπωσιακά πλάνα: Φάλαινες δολοφόνοι περικυκλώνουν μπλε καρχαρία στις ακτές της Καλιφόρνια (ΦΩΤΟ)

Τουρίστες απαθανάτισαν τη θεαματική στιγμή που ένας φοβερός μπλε καρχαρίας έπαθε το σοκ μιας ζωής όταν πέντε φάλαινες δολοφόνοι έπεσαν πάνω του στα νερά της Καλιφόρνια.

Το αρπακτικό περικυκλώθηκε από τις 5 φάλαινες που ονομάστηκαν «οικογένεια της Λουίζ» από τους επιστήμονες, αφού άρχισαν να τον παρακολουθούν τα νερά στα ανοιχτά της ακτής του Μοντερέι.

Ήρθε λιγότερο από ένα μήνα αφότου μια φάλαινα δολοφόνος εθεάθη να σκοτώνει και να καταβροχθίζει έναν Μεγάλο Λευκό Καρχαρία για πρώτη φορά εν μέσω αναφορών για όλο και πιο επιθετική συμπεριφορά του είδους προς τους ανθρώπους και άλλα ζώα.

«Δεν τον άγγιξαν ούτε τον έφαγαν», ανέφερε το Monterey Bay Whale Watch, «Τι σπάνια και τυχερή συνάντηση σήμερα ανάμεσα σε δύο μοναδικά είδη!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση