Η Lego τα… βάζει με αστυνομικό τμήμα στην Καλιφόρνια: «Μη βάζετε φιγούρες μας στα πρόσωπα υπόπτων»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 13:55 Η Lego τα… βάζει με αστυνομικό τμήμα στην Καλιφόρνια: «Μη βάζετε φιγούρες μας στα πρόσωπα υπόπτων»

Ο «γίγαντας» των παιχνιδιών.... δεν παίζει.

Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών, Lego, ζήτησε από αστυνομικό τμήμα της Καλιφόρνιας να σταματήσει να βάζει φιγούρες/κεφάλια από τα παιχνίδια της στα πρόσωπα των υπόπτων, κάτι που έκανε για να συμμορφωθεί με έναν νόμο της πολιτείας, που προστατεύει τα δικαιώματα των παραβατών.

Η αστυνομία της Murrieta έγινε viral, επειδή δημοσίευσε εικόνες με πρόσωπα υπόπτων, που αντικαταστάθηκαν από αρχηγούς Lego μετά την ψήφιση νόμου από το νομοθετικό σώμα της πολιτείας, που απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών όσων κατηγορούνται για μη βίαια εγκλήματα.

Ο «γίγαντας» των παιχνιδιών, όμως, δεν παίζει και θέλει να εμποδίσει το αστυνομικό τμήμα να χρησιμοποιεί τις χαριτωμένες φιγούρες.

«Η Lego Group επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε με σεβασμό να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα της πνευματικής ιδιοκτησίας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας, το οποίο φυσικά κατανοούμε και θα συμμορφωθούμε», δήλωσε στο «Fox News Digital» ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, υπολοχαγός Τζέρεμι Ντουράντ, σύμφωνα με τη «Νew York Post».

«Αυτήν τη στιγμή διερευνούμε άλλες μεθόδους, για να συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε το περιεχόμενό μας με τρόπο που να είναι ελκυστικό και ενδιαφέρον για τους ακολούθους μας», πρόσθεσε.

Στη σελίδα του τμήματος στο Instagram οι ύποπτοι ήταν με κρυμμένα τα πρόσωπα από τις φιγούρες της Lego, που είχαν και ποικιλία όσον αφορά τις εκφράσεις του προσώπου: κλάμα, συνοφρύωμα, χαμόγελο ή οργή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση