Μία Barbie από σιλικόνη: Η Κίτι Ινκ έδωσε 80.000 ευρώ και πιστεύει ότι... μοιάζει στη διάσημη κούκλα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 20:13 Μία Barbie από σιλικόνη: Η Κίτι Ινκ έδωσε 80.000 ευρώ και πιστεύει ότι... μοιάζει στη διάσημη κούκλα

Η γυναίκα από τη Βιέννη εχει κάνει 14 αισθητικές επεμβάσεις και συνεχίζει ακάθεκτη - Δεν θέλουν να την ξέρουν οι δικοί της, διέκοψαν κάθε επαφή

Στα νιάτα της ήταν πανκ. Σήμερα, η Κίτι Ινκ από την Αυστρία μοιάζει σαν να έχει βγει από κόμικ καθώς έχει μεταμορφωθεί σε Barbie με εξωπραγματικά χαρακτηριστικά.

Καταβάλλοντας το ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ και ύστερα από 14 αισθητικές επεμβάσεις, η Κίτι θεωρεί ότι μοιάζει με την πολυαγαπημένη κούκλα πολλών κοριτσιών.
 

 

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, στο σώμα της οι γιατροί έχουν τοποθετήσει 3,2 κιλά σιλικόνης.
 

 
 
 
 

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Bild, η Κίτι δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι ανέκαθεν την γοήτευε ό,τι ήταν ακραίο, ασυνήθιστο, απαγορευμένο, κάθε εμφάνιση που ήταν υπερβολικά ψεύτικη και σέξι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty Ink Bimbodoll

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση