Ρωσία: Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους σε τράπεζα της Μόσχας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 20:29 Ρωσία: Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους σε τράπεζα της Μόσχας
Αναφορές για τέσσερις υπαλλήλους εντός του υποκαταστήματος - Απείλησε να πυροδοτήσει το μηχανισμό - Απαιτεί να διαπραγματευτεί με την αστυνομία 

Άνδρας που φέρει εκρηκτικά κρατά τουλάχιστον έναν όμηρο σε τράπεζα της Μόσχας στη Ρωσία, σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο Russia Today, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Ρωσικής Εθνοφρουράς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο άνδρας κρατά τουλάχιστον έναν όμηρο και απαιτεί να διαπραγματευτεί με την αστυνομία.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό έχει σημειωθεί στην τράπεζα Citibank στην οδό Bolshaya Nikitskaya, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, το οποίο επισημαίνει πως οι όμηροι ενδέχεται να είναι τέσσερις.

Όπως ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων υπάλληλος που κατάφερε να βγει από το κτίριο, ο άνδρας μπήκε στην τράπεζα και «σήκωσε ψηλά ένα πόστερ λέγοντας πως απαιτεί να έρθει σε επαφή με έναν διαπραγματευτή» και στη συνέχεια, ζήτησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ο άνδρας απείλησε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά και πρόσθεσε πως «δεν έχει κάτι εναντίον της τράπεζας», χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της εισβολής του.

Εκπρόσωπος της τράπεζας δήλωσε πως η Citibank «συνεργάζεται με τις δυνάμεις ασφαλείας για να επιλύσει την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση