Ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 20:37 Ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του
Ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα αφήσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του, αλλά προτίθεται να την προσφέρει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε. 
 
Η περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο φτάνει τα 78 δισ. δολάρια και ο ίδιος ανακοίνωσε την επιθυμία του να την προσφέρει σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. πρόσθεσε μάλιστα ότι τα παιδιά του ήδη γνωρίζουν την απόφασή του και είναι περήφανα γι’ αυτήν. Ο Γκέιτς πρόσθεσε πάντως ότι θα εξασφαλίσει για τα παιδιά του τα κεφάλαια για να έχουν την «κατάλληλη εκπαίδευση» και να ξεκινήσουν την δική τους καριέρα.
 
«Τα παιδιά θα λάβουν κάποια χρήματα, δεν θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα. Θα προσπαθήσουν και θα τα καταφέρουν, δημιουργώντας τη δική τους καριέρα» δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς και συμπλήρωσε: «θέλω τα παιδιά μου να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία». 
 
Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν είμαι υπέρ στο να έχουν τα παιδιά μου πολλά χρήματα στα χέρια τους. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στο να ακολουθήσουν τα παιδιά μου τη δική τους πορεία».
Η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου είναι η 20χρονη Τζέννιφερ, ακολουθεί ο 17χρονος Ρόρι και η μικρότερη είναι η 14χρονη Φιμπ.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση