Το κορίτσι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα μεγάλωσε και ποζάρει στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 14:25 Το κορίτσι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα μεγάλωσε και ποζάρει στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη

Οι κοινές διακοπές.

Ήταν το 2004, όταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ένα όμορφο κορίτσι, από τα παιδικά χωριά SOS έστρεψε πάνω του όλους τους προβολείς, αφού ήταν εκείνο που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα. Τα χρόνια πέρασαν, το όμορφο μελαχρινό κορίτσι μεγάλωσε και σήμερα, 14 χρόνια μετά είναι μία όμορφη και γλυκιά κοπέλα, η οποία τελείωσε τις σπουδές της στη Βιολογία.

Ωστόσο, η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου τις τελευταίες ημέρες, απασχολεί άθελά της τη δημοσιότητα, εξαιτίας των κοινών της φωτογραφιών με τον Άκη Πετρετζίκη. Οι δυο τους περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ανεβάζουν στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους. Μάλιστα, την πρώτη που ανέβασε η Φωτεινή και ποζάρουν μαζί, τη συνόδευσε με τρεις καρδούλες.

Και δεν είναι η μόνη φωτογραφία που είδαμε στο λογαριασμό της, αφού ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, το άλλοτε «κοριτσάκι της Ολυμπιακής Φλόγας» ανέβασε δύο νέες, όπου ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του Πετρετζίκη. Οι δυο τους είναι πάνω σε βάρκα και στέλνουν τις ευχές τους για «Χρόνια Πολλά», ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι, σπεύδουν να σχολιάσουν πόσο ταιριαστοί είναι οι δυο τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση