Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι πια 71 χρόνων!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 20:40 Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι πια 71 χρόνων!

Ο χρόνος δεν αφήνει κανέναν ανέγγιχτο. Ο διασημότερος Ιησούς όλων των... κινηματογραφικών εποχών, ο Ρόμπερτ Πάουελ, είναι πια στην τρίτη ηλικία.

Το πρόσωπό του το γνωρίζουν σε όλο τον κόσμο. Τα χρόνια που πέρασαν τον φώναξαν πολλές φορές «Ιησού».

Ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Ιησού του Τζεφιρέλι, είναι πια 71 χρόνων. Την εποχή που έγιναν τα γυρίσματα, το 1977, ο ηθοποιός ήταν 33 χρόνων.

Γεννημένος την 1η Ιουνίου του 1944, στο Salford του Μάντσεστερ, ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική το 1954, ενώ σπούδαζε στο Manchester University. Ο ηθοποιός που έχει σφραγίσει τις... τηλεοπτικές ημέρες του Πάσχα, μεγάλωσε όμορφα και δεν παύει να είναι ένας γοητευτικός κύριος.

Η κόρη του και ο γιος του, μαζί με τα βραβεία του (1982-Best Actor στο Φεστιβάλ της Βενετίας για την ταινία Imperative, 1980-Best στο Paris Film Festival fγια την ταινία Harlequin, Best actor awards των TV Times και Italian TV Times, International arts prize sto Fiuggi Film Festival, Grand prize στο Saint-Vincent Film Festival, και υποψηφιότητα ως καλύτερος ηθοποιός της Ιρλανδικής Κινηματογραφικής και Τηλεοπτικής Ακαδημίας για τον ρόλο του ως Ιησούς της Ναζαρέτ) είναι στοιχεία που έχουν κάνει όμορφη τη ζωή του.

Ο 71χρονος σήμερα Ρόμπερτ Πάουελ είναι αγνώριστος στο νέο του θεατρικό ρόλο...

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ, η εμβληματική φυσιογνωμία, που γνωρίζουμε όλοι ως τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ», στο θρυλικό σίριαλ του Τζεφιρέλι, ενσαρκώνει στο θέατρο τον Ηρακλή Πουαρό.

Ο θρυλικός ήρωας της Άγκαθα Κρίστι επιστρέφει μέσα από τον «Ιησού», στην παράσταση "Πικρός Καφές".

Με το χαρακτηριστικό στιλ του διάσημου ντετέκτιβ και βεβαίως το ιδιαίτερο μουστάκι του, ο 71χρονος Ρόμπερτ Πάουελ είναι αγνώριστος.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση