Εξαφανισμένη εδώ και 5 μήνες η μητέρα του Τομ Κρουζ! Μυστήριο με την υπόθεση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 15:15 Εξαφανισμένη εδώ και 5 μήνες η μητέρα του Τομ Κρουζ! Μυστήριο με την υπόθεση

Η μητέρα του Τομ Κρουζ, Μέρι Λι Σάουθ, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από τις 5 Απριλίου του 2015. Εικασίες ότι δεν είναι πια στη ζωή.

Μεγάλο μυστήριο καλύπτει την είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με την εξαφάνιση της μητέρας του Τομ Κρουζ . Ο ηθοποιός δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο που να δείχνει ανησυχία, αλλά τα αμερικανικά Μέσα ξεκίνησαν τις δημοσιεύσεις. 

Σύμφωνα με το radaronline, η μαμά του Tom Cruise εδώ και 5 μήνες περίπου δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Από τις 5 Απριλίου που παρευρέθηκε σε ένα πασχαλινό brunch που διοργανώθηκε στο Celebrity Centre of Scientology, δεν την έχει δει κανένας.  

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι μπορεί να μην είναι πια στη ζωή, αν και οι περισσότερες απόψεις συγκλίνουν στο ότι προφανώς και συμβαίνει κάτι σοβαρό με την υγεία της. πιστεύουν ότι δε βρίσκεται πια στη ζωή ή γενικώς ότι κάτι κακό συμβαίνει με την υγεία της. Το σίγουρο πάντως, είναι ότι το διαμέρισμα της Μέρι Λι Σάουθ στο Μπέλμοντ Βίλταζ είναι άδειο, ένα βασικό στοιχείο που κάνει το μυστήριο ακόμα πιο πυκνό.

Μετά τη δημοσιοποίηση δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και μία ανακοίνωση σχετικά με το τι συμβαίνει.

thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση