Μπραντ Πιτ: Ποια είναι η 29χρονη εκατομμυριούχος που «έκλεψε» την καρδιά του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 20:24 Μπραντ Πιτ: Ποια είναι η 29χρονη εκατομμυριούχος που «έκλεψε» την καρδιά του

Η εντυπωσιακή έμπορος κοσμημάτων είναι η πρώτη γυναίκα που εμφανίζεται στο πλευρό του σταρ μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί

Ινές ντε Ραμόν. Αυτό είναι το όνομα της πρώτης γυναίκας που συντροφεύει δημόσια τον Μπραντ Πιτ, μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί.

Οι πρώτες φωτογραφίες τους ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τον Νοέμβριο, όταν η Daily Mail δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα που δείχνουν τον Χολιγουντιανό ηθοποιό έξω από το Orpheum Theatre, στο Λος Άντζελες, όπου έδινε συναυλία ο Bono, με την άγνωστη στα ΜΜΕ γυναίκα να τον συνοδεύει.

Η οικειότητα μεταξύ των δύο είναι φανερή, με τον ηθοποιό να της κρατά το χέρι και να την τραβά κοντά του, ενώ συνομιλούν έξω από το Orpheum Theatre.

Οι φήμες για τη σχέση τους πυροδοτήθηκαν ακόμη περισσότερο, όταν στις 18 Δεκεμβρίου, ο Χολιγουντιανός σταρ γιόρτασε μαζί με την 29χρονη τα γενέθλιά του.

Ποια είναι η Ινές ντε Ραμόν
Η Ινές ντε Ραμόν γεννήθηκε το 1992 στο Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2020, είναι επικεφαλής χονδρικής στην εταιρεία «Anita Ko Jewelry», απ' όπου και προμηθεύονται τα κοσμήματά τους διάσημες προσωπικότητες, όπως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Χέιλι Μπίμπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση