Φωτεινή Αθερίδου: Έγκυος για δεύτερη φορά η ηθοποιός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 14:02 Φωτεινή Αθερίδου: Έγκυος για δεύτερη φορά η ηθοποιός

Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η είδηση είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή το τελευταίο διάστημα και το πρωί της Παρασκευής ο καλός της φίλος Δημήτρης Μακαλιάς επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτια;», λέγοντας πως διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ καλά, τα παιδιά διανύουν μία εξαιρετική περίοδο και οι δυο γιατί είναι πολύ καλά στα προσωπικά τους, με τον Θοδωρή τους περνάνε τέλεια, έχει αρχίσει και μεγαλώνει και τα παιδιά πάνε τέλεια και στα επαγγελματικά τους» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση