Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα φυσιολογικό τοκετό και προσπάθησα για 20 ώρες, περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 20:48 Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα φυσιολογικό τοκετό και προσπάθησα για 20 ώρες, περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική»

Επιστροφή στο σπίτι για την Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον νεογέννητο γιο τους. Το ζευγάρι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο στη Θεσσαλονίκη, αποφεύγοντας τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Με νέα ανάρτηση στο instagram η Ιωάννα Τούνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του γιου της, αναφέροντας πως γέννησε με καισαρική.

 

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα, λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση