Γιάννης Αϊβάζης: Πέρασα καρκίνο 6 χρονών, θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 13:29 Γιάννης Αϊβάζης: Πέρασα καρκίνο 6 χρονών, θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε

«Θυμάμαι ακόμα τις παρακεντήσεις που μου έκαναν και ούρλιαζα».

Για τη μάχη του με τον καρκίνο όταν ήταν μικρό παιδί, μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης. «Ήμουν 6 χρονών όταν πέρασα καρκίνο» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

«Θυμάμαι ακόμα τις παρακεντήσεις που μου έκαναν και ούρλιαζα, θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Η μητέρα μου ήταν από πάνω μου και τους έλεγα ότι όλα είναι καλά. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους, που ξεπέρασα τον καρκίνο. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι. Το προηγούμενο βράδυ άκουγα ουρλιαχτά από ένα διπλανό δωμάτιο που ήταν ένα παιδάκι που είχε καρκίνο κι αυτό και η μαμά μου δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε να κλαίει και το επόμενο πρωί ρώτησα τη μαμά μου τι έγινε και μου είπε ότι το παιδάκι πήγε στον ουρανό. Εκεί που κρατούσα το μπαλόνι, μου έφυγε από το χέρι και θυμάμαι ότι η μαμά μου, μού είπε: “δεν πειράζει, πήγε στο παιδάκι στον ουρανό”» συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης, μιλώντας στο Happy Day.

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την ταινία «Άβυσσος» και τη συμμετοχή του στο «Asia Express».

«Η ταινία “Άβυσσος” πάει πάρα πολύ καλά στο εξωτερικό, ήδη έχουμε πάρει 12 βραβεία από κορυφαία φεστιβάλ. Συμμετείχα σε μια ταινία στην Αγγλία. Είναι άλλα τα μεγέθη εκεί, χωρίς να θέλω να προσβάλλω την Ελλάδα» είπε για τη νέα του ταινία.

«Το Asia Express το ευχαριστήθηκα, αλλά και δεν το ευχαριστήθηκα. Έπεσα έξω σε χαρακτήρες ανθρώπων, ξενέρωσα. Φάγαμε και κατσαρίδες, πήγαμε πολλές φορές στον γιατρό» είπε τέλος ο Γιάννης Αϊβάζης για τη συμμετοχή του στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση