Μόνικα Μπελούτσι: Στην Ελλάδα η Χολιγουντιανή σταρ - Δείτε φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 13:16 Μόνικα Μπελούτσι: Στην Ελλάδα η Χολιγουντιανή σταρ - Δείτε φωτογραφία

Βρίσκεται στην Αθήνα και θα μείνει για λίγες μέρες

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες, Τρίτη 28 Μαρτίου, η Μόνικα Μπελούτσι, όπως έγινε γνωστό από φωτογραφία της που κυκλοφόρησε στο Instagram.

Ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος, συνάντησε την Ιταλίδα σταρ, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και φωτογραφήθηκε μαζί της, ανεβάζοντας το σχετικό στιγμιότυπο στο προσωπικό του προφίλ.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Μόνικα Μπελούτσι είναι πολύ πιθανό να μένει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος της επίσκεψής της στην Ελλάδα, όπου πραγματοποιεί συχνά τα ταξίδια της, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση