Ο Βασίλης Καρράς «κατεβαίνει» στην πολιτική - Που θα είναι υποψήφιος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 09:39 Ο Βασίλης Καρράς «κατεβαίνει» στην πολιτική - Που θα είναι υποψήφιος

H ανακοίνωση του δημάρχου Θερμαϊκού.

Στον πολιτικό στίβο θα «τρέξει» ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023, με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή. Την είδηση έκανε γνωστή στο Facebook με ανάρτησή του ο ίδιος ο δήμαρχος.

«Με τον Βασίλη Καρρά αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας», αναφέρει ο κ. Τσαμασλής στην ανάρτησή του. «Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα» πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση