Μαριλού Κοζάρη: Φωτογραφία από το bachelor πάρτι πριν από τον γάμο με τον Πάνο Μουζουράκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 19:11 Μαριλού Κοζάρη: Φωτογραφία από το bachelor πάρτι πριν από τον γάμο με τον Πάνο Μουζουράκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η 30χρονη φαρμακοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής που περιμένουν κοριτσάκι, σύντομα αναμένεται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αίγινα, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Αν και πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο και για τους δύο, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη ανυπομονούν για τον ερχομό του μωρού τους!

«Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το μπάτσελορ», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η καλή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου.

Το ζευγάρι προσπάθησε τους πρώτους μήνες να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη, ωστόσο πλέον, έχει αποκαλυφθεί, με συγγενείς και φίλους να μιλούν ανοιχτά για αυτό.

Σήμερα, Κυριακή 23/4 όπως είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της, οι φίλες της εγκυμονούσας διοργάνωσαν το bachelor πάρτι της. Εκεί μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φορά την εγκυμονούσας φίλης της, με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Νύφη και μέλλουσα μανούλα. Σε λατρεύω μυρμηγκάκι μου», έγραψε κάτω από την φωτογραφία της η Κατερίνα Καινούργιου. 

πηγή:Tlife.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση