Πάνος Ιωαννίδης: Βάφτισε τον γιο του σε κλειστό οικογενειακό κύκλο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 15:30 Πάνος Ιωαννίδης: Βάφτισε τον γιο του σε κλειστό οικογενειακό κύκλο

«Έγινε στο Πήλιο σε ένα μαγικό περιβάλλον» δήλωσε ο επαγγελματίας σεφ.

O Πάνος Ιωαννίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@Star», αποκάλυψε πως πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η βάπτισή του γιου του σε στενό οικογενειακό κύκλο. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον του για την υποκριτική.

«Ο μικρός έγινε ενός έτους πριν λίγες ημέρες και πρόσφατα είχαμε και την βάπτισή του. Η βάπτιση ήταν εξαιρετική, ήταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο σε ένα μαγικό περιβάλλον, λατρεύω και τη φύση και τη θάλασσα. Πραγματικά, η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το μέλλον του στην τηλεόραση, ο σεφ σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι, παίζει να το λέω και πρώτη φορά, πολύ πολύ πολύ παλιά είχα ξεκινήσει και έκανα μαθήματα πάνω στο θέατρο, θεατρικό εργαστήρι. Μ' άρεσε πάρα πολύ η ηθοποιία. Δεν θα ήμουν αρνητικός για κάποιο σενάριο σε κάποια ταινία κτλ. Πιο πολύ θετικά ακόμα θα έβλεπα στη μετά Masterchef εποχή το να ασχοληθώ με κάτι τηλεοπτικό και πάλι πάνω στο αντικείμενό μου, πάνω στη μαγειρική».

«Περασματάκι ελαφρύ, σχεδόν κομπάρσος, δηλαδή. Απλά μ' άρεσε πάρα πολύ που ήμουν εκεί μαζί με τη Μαρία τη Καβογιάννη», ανέφερε τέλος ο Πάνος Ιωαννίδης για τη σύντομη εμφάνισή του στη σειρά «Ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση