Αγαπημένα γυναικεία αρώματα για το 2023

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 16:42 Αγαπημένα γυναικεία αρώματα για το 2023

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, να αρωματίζεται με τα καλύτερα αρώματα και να προσέχει την εμφάνισή της; Το κατάλληλο άρωμα συνδυασμένο με το βραδινό ή το καθημερινό ντύσιμο μπορεί να δώσει μια νότα πολυτέλειας, κομψότητας και σαγήνης στην ολοκληρωμένη εμφάνιση και στάση σας.

Στο παρακάτω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα αρώματα των γυναικών για το 2023. Αρώματα κατάλληλα για κάθε περίσταση, για δώρο για την ημέρα της γυναίκας - 8 Μαρτίου, για τα γενέθλια της αγαπητής σας ή και απλά ως δώρο στον εαυτό σας σε ένα από τα αγαπημένα σας shopping therapies.

Versace Pour Femme Dylan Turquoise Eau de Toilette

Ξεκινάμε με ένα πολύ φρέσκο και καλοκαιρινό άρωμα κατάλληλο για την επερχόμενη περίοδο του καλοκαιριού και τις ζεστές ημέρες. Το eau de toilette Versace Dylan Turquoise ένα floral-φρουτώδες άρωμα, το οποίο ανοίγει με νότες εσπεριδοειδών λεμόνι και μανταρίνι και πικάντικο ροζ πιπέρι. Στην καρδιά του αρώματος θα σας καταπλήξουν νότες γκουάβας και λουλουδιών, όπως φρέζια, φύλλα φραγκοστάφυλλου και βασιλικό γιασεμί. Στη μακράς διαρκείας βάση θα βρείτε νότες ξύλου, κέδρου και αισθησιακού μόσχου. Ένα καθημερινό άρωμα, το οποίο όμως κάνει καλή πρώτη εντύπωση χάρη στην extravagant εμφάνιση του μπουκαλιού του. Γαλάζιο του ουρανού με χρυσές λεπτομέρειες και ένα καπάκι με το λογότυπο του οίκου μόδας και αρωμάτων – την κεφαλή Versace. Άρωμα κατάλληλο για ένα ξεχωριστό δώρο στη γυναίκα της ζωής σας για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ή για τη φίλη σας της οποίας αρέσει να διακοσμεί με εκλεκτό τρόπο το κομοδίνο της.

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum

Αυτό είναι ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά αγαπημένα γυναικεία αρώματα όπως εδώ και χρόνια έτσι και φέτος. Το Euphoria είναι ένα floral-ανατολίτικο άρωμα, με φρουτώδες-ξυλώδες συνδυασμό που θα σας δώσει κομψότητα και εκθαμβωτική γοητεία. Το άρωμα περιλαμβάνει νότες ζουμερού ροδάκινου και σμέουρων, ρόδι, λωτό, πράσινες νότες και πασιφλόρα στο άνοιγμα. Συνεχίζει με την εκθαμβωτική ορχιδέα και τέλος κλείνει με πατσουλί, άμβρα, γλυκιά βανίλια, μόσχο, βιολέτα και μαόνι. Στοιχηματίστε στο άρωμα Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum και θα ζήσετε ευφορία γεμάτη τρυφερότητα, αγάπη και χαρά που θα κάνουν τις μέρες σας ευχάριστες.

Estée Lauder Modern Muse Eau de Parfum

Το άρωμα Estée Lauder Modern Muse συμβολίζει όλα όσα κρύβονται κάτω από τη λέξη σύγχρονη γυναίκα. Ένα άρωμα με το οποίο μπορείτε να δείξετε στην αγαπημένη σας ότι είναι η μούσα των ονείρων σας, η οποία σας εμπνέει για να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Εντυπωσιάστε τη γυναίκα της ζωής σας για τη γιορτή της γυναίκας ή απλά ως ένα δώρο μια Κυριακή για να της δείξετε πόσο πολύ την αγαπάτε και δείτε τα μάτια της να λάμπουν από χαρά. Το Estée Lauder Modern Muse είναι ένα εκπληκτικό άρωμα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση τυλιγμένο σε ένα κομψό μπουκάλι. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τα εξωτικά και μοναδικά συστατικά τα οποία συμβάλλουν στο ξεχωριστό του άρωμα, όπως ο Ίασμος ο αραβικός, το Κινέζικο Γιασεμί, η τουμπερόζα και το νούφαρο στην καρδιά του. Στη βάση του θα νιώσετε βανίλια Μαδαγασκάρης, φύλλα πατσουλί, νότες ξύλου, μόσχο και άμβρα. Αναδείξτε τη μοναδικότητά σας στους γύρω σας με το Modern Muse της Estée Lauder.

GUESS Seductive Eau de Toilette

GUESS – μια πολυαγαπημένη μάρκα ανάμεσα όχι μόνο στις γυναίκες. Το eau de toilette Seductive(αγγλ. για το «σαγηνευτικό») δεν πήρε τυχαία το όνομα του, αφού είναι ένα floral-φρουτώδες άρωμα αλλά με μια ξυλώδη νότα, το οποίο εγγυάται πως θα σαγηνέψετε και θα δελεάσετε κάθε άνδρα που περάσει από δίπλα σας. Οι νότες ανοίγματος του είναι ένα μείγμα από αναζωογονητικό περγαμόντο, ζουμερό γλυκό αχλάδι και φραγκοστάφυλο. Η καρδιά είναι εμπλουτισμένη με floral νότες, αποτελούμενες από το πολυαγαπημένο γιασεμί, το άνθος πορτοκαλιάς και τη ρίζα ίρις. Στη βάση μπορείτε να μυρίσετε πολύ έντονη βανίλια με ξύλο κασμίρ και το μυστικιστικό άρωμα του λιβανιού. Εντυπωσιάστε τους γύρω σας και ετοιμαστείτε για αμέτρητα κομπλιμέντα.

HUGO BOSS Hugo Woman Eau de Parfum

Το γυναικείο άρωμα Hugo Woman από HUGO BOSS είναι ένα σύμβολο θηλυκότητας και σαγηνευτικότητας, που δημιουργήθηκε για να δείξει στον κόσμο πόσο ρομαντική και αισθησιακή είναι η κάτοχός του. Ένα από τα πολυαγαπημένα αρώματα της μάρκας Hugo Boss, που θα γεμίσει τις αισθήσεις σας με απόλαυση και θα σας γοητεύσει με γλυκές νότες φρεσκοκομμένων φρούτων και ένα μπουκέτο λουλουδιών. Eάν σας αρέσουν τα γλυκά αλλά ταυτόχρονα φρέσκα αρώματα το Hugo Woman Eau de Parfum είναι το κατάλληλο για εσάς. Ανοίγοντας με νότες από εξωτικά φρούτα και αναζωογονητικές νότες δροσερού γρασιδιού συνδυάζεται με την καρδιά στην οποία θα νιώσετε ένα μπουκέτο από υάκινθο, μυστηριώδες γιασεμί, κρίνο και ίρις. Στις τελικές χορδές θα απολαύσετε το κεχριμπάρι, τις γλυκές νότες βανίλιας και τη χαρακτηριστική ορχιδέα. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και αναδείξτε τη θηλυκότητα σας με ένα μακράς διαρκείας Edp, κατάλληλο τόσο για τις ανοιξιάτικες όσο και για καλοκαιρινές σας εξόδους.

Τα εξαίσια αυτά αγαπημένα γυναικεία αρώματα του 2023 και πολλά άλλα θα βρείτε με λίγα μόνο κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr. Εμπνευστείτε και κάντε την καλύτερη επιλογή σας!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση