Γιατί ο Χένρι Καβίλ έχασε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ από τον Ντάνιελ Κρεγκ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 09:52 Γιατί ο Χένρι Καβίλ έχασε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ από τον Ντάνιελ Κρεγκ

Στο μέλλον πάντως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ντυθεί «πράκτορας 007».

Αν ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν είχε επιλεχθεί για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, στη θέση του θα ήταν ο Χένρι Καβίλ.

Σύμφωνα με τον Μάρτιν Κάμπελ, σκηνοθέτη της ταινίας «Casino Royale», ο ηθοποιός είχε περάσει κι εκείνος από οντισιόν για τον ρόλο του πράκτορα 007.

Μάλιστα, όχι μόνο τα πήγε πολύ καλά, αλλά διεκδίκησε τον ρόλο μέχρι τέλους. Ωστόσο, το νεαρό της ηλικίας του ήταν αυτό που έκανε τους συντελεστές να επιλέξουν τον Κρεγκ.

«Έμοιαζε υπέροχος στην οντισιόν. Η ερμηνεία του ήταν τρομερή. Αν δεν υπήρχε ο Ντάνιελ, ο Χένρι θα έκανε έναν εξαιρετικό Μποντ», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Κάμπελ.

«Έμοιαζε καταπληκτικό, ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, πολύ όμορφος, πολύ γοητευτικός. Απλώς, εκείνη την εποχή, φαινόταν υπερβολικά νέος», συμπλήρωσε.

Εξήγησε μάλιστα, πως δεδομένου ότι ο Κρεγκ πέρασε μία δεκαετία σχεδόν υποδυόμενος τον διάσημο πράκτορα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για τον Καβίλ να πάρει τα ηνία.

«Ο Χένρι είναι 40 τώρα, οπότε μέχρι να τελειώσει ο Μποντ, θα είναι 50. Μπορούμε να δούμε τον πράκτορα σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ανά δύο ή τρία χρόνια. Κι ο Χένρι είναι σε καλή κατάσταση, είναι και καλό παιδί», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Από την άλλη μεριά, και ο ηθοποιός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση