Τομ Κρουζ: «Αγαπώ την Ελλάδα- Υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 12:05 Τομ Κρουζ: «Αγαπώ την Ελλάδα- Υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

Με αφορμή τη νέα ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές»

Στο Λονδίνο βρέθηκε ο Τομ Κρουζ για τη νέα ταινία «Mission Impossible». Μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξέφρασε τον θαυμασμό του για την Ελλάδα.

«Πώς είσαι; Χαίρομαι κι εγώ που σε γνωρίζω. Ευχαριστώ που είσαι εδώ», είπε αρχικά ο Τομ Κρουζ στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, Ισαάκ Καρυπίδη. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη νέα του ταινία, ο Τομ Κρουζ τόνισε πως την ξεχωρίζει από όλες τις προηγούμενες. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη κι η πιο χλιδάτη. Είναι μια τεράστια, επική περιπέτεια που χωρίζεται σε δύο μέρη», είπε.

«Το εύρος της ταινίας είναι πολύ μεγάλο. Κάνω τις ταινίες μου για τη μεγάλη οθόνη μόνο. Αυτή η ταινία δεν έχει προηγούμενο», πρόσθεσε κλείνοντας.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση