The Rock: Ο ρόλος που θα τον καθιερώσει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 10:17 The Rock: Ο ρόλος που θα τον καθιερώσει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό

Ένα αστρονομικό ποσό θα λάβει ο Ντουέιν Τζόνσον aka "The Rock" για τον ρόλο του στην ταινία "Red One" και θα κατακτήσει την κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς.

Την ώρα που οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ απεργούν διεκδικώντας υψηλότερες αμοιβές και καλύτερα δικαιώματα, ο Ντουέιν Τζόνσον ετοιμάζεται να σπάσει κάθε ρεκόρ και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην ιστορία της βιομηχανίας.

Ο "The Rock", σύμφωνα με δημοσίευμα του Puck, πρόκειται να λάβει για τον ρόλο του στη χριστουγεννιάτικη κωμωδία δράσης "Red One" της Amazon Prime Video, όπου θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τους Κρις Έβανς, Λούσι Λίου και Νικ Κρολ, το αστρονομικό ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μέχρι τώρα την υψηλότερη αμοιβή, 40 εκατομμύρια δολάρια, έχουν λάβει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. για τον ρόλο του στην ταινία «Captain America: Civil War» και ο Γουίλ Σμιθ για την ταινία «King Richard».

Μέχρι στιγμής η πλοκή του "Red One", που θα σκηνοθετήσει ο Τζέικ Κάσνταν, κρατείται κρυφή.

Συζητώντας για τα γυρίσματα της ταινίας με τον Τζόνσον πέρυσι, ο Έβανς είπε στο comicbook.com ότι ο Ντουέιν Τζόνσον είναι απλά απίστευτος. «Είναι τόσο ωραίος τύπος. Είναι απίστευτο αυτό που κάνει στην πραγματικότητα, είναι τόσο αστείος. Είναι πραγματικά γοητευτικός » προσέθεσε.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση