Η Σοφία Παθέκα και ο Ράφα Ναδάλ φωτογραφήθηκαν μαζί στον Πόρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 21:01 Η Σοφία Παθέκα και ο Ράφα Ναδάλ φωτογραφήθηκαν μαζί στον Πόρο

Η Σοφία Παθέκα συνάντησε τον θρύλο του τένις Ράφα Ναδάλ στον Πόρο, με τους δυο τους να βγάζουν μια αναμνηστική φωτογραφία και να την γνωστή γυμνάστρια να την ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα ο Ναδάλ θέλησε να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη χώρα μας και συγκεκριμένα στον Πόρο, με τον ίδιο όπως είναι λογικό να κεντρίζει τα βλέμματα.

Ανάμεσα στους πολλούς που θέλησαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Ισπανό θρύλο του τένις ήταν και η Σοφία Παθέκα.

Η γνωστή γυμνάστρια φωτογραφήθηκε στο πλάι του Ναδάλ, με την ίδια μάλιστα να μην χάνει την ευκαιρία και να αναρτά το εν λόγω στιγμιότυπο στο προσωπικό της προφίλ στο instagram. Μάλιστα την εν λόγω ανάρτηση συνόδευσε και το μήνυμα  «Μαθαίνω κατά τη διάρκεια της καριέρας μου να απολαμβάνω να υποφέρω».

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση